Céginformáció

A SecuriFocus.com Magyarország első - a biztonságvédelmi szolgáltatások piacára szakosodott - online hír,- és információs portálja. Egy évvel a 2004-es cégalapítás után indult a SecuriFocus Kft. biztonsági szakmára szakosodott munkaerő-kiválasztási, személyzeti tanácsadási tevékenysége.

Az online cég- és termékinformációk a biztonsági szolgáltatásokat igénybe vevőknek, vagyis a megrendelői oldalnak a biztonságvédelmi piacon való tájékozódását - a számos szolgáltatás és számtalan szolgáltató között - segíti elő. Ezáltal a megrendelői oldal tematikus csoportosításban (élőerős védelem, pénzszállítás, biztonságtechnika, információvédelem, magánnyomozás, tűzvédelem...), szakmai szempontok alapján találhatja meg az egyes biztonsági szolgáltatásokat nyújtó vállalkozásokat. A portál cégadatbázisában történő megjelenés díjmentes minden Magyarországon bejegyzett biztonságvédelmi, ill. kapcsolódó vállalkozásnak, szakmai szervezetnek, érdekképviseleti szervnek, szövetségnek, oktatási és képzési intézménynek, tehát a biztonsági szakma minden fóruma és képviselője számára.

A céginformációs szolgáltatásokon felül a portál a biztonságvédelmi szakmához kapcsolódó egyéb információval is szolgál, mint hírek/aktualitások, állásbörze, céghírek, személyi hírek, eseménynaptár.

A cég heti gyakorisággal hírleveleket küld a legszélesebb körű hazai szakmai címlistára, átfogó biztonságpiaci ill. biztonságtechnikai termék információ témakörökben.

A személyzeti szolgáltatáscsomag keretében a SecuriFocus Kft fejvadászatot, személyzeti tanácsadást és munkaerő közvetítést egyaránt végez mind a biztonsági szolgáltatásokat igénybe vevők, mind a biztonságvédelmi cégek, illetve a piac bármely más szereplője számára, hiszen képzett, szakmai alapossággal kiválasztott és leellenőrzött biztonsági szakemberekre minden oldalon szükség van.

A SecuriFocus Kft tulajdonosi köre, ill. menedzsmentje:
Orosz András korábban az amerikai Sensormatic magyarországi és kelet-európai elindítója, ügyvezetője, ill. regionális igazgatója, majd azt követően a brit tulajdonú Securicor Hungary vezérigazgatója;
Imre Judit a Reuters Hungary marketing vezetői pozícióból érkezett.